Beauty has so many forms, the most beautiful is confidence and love for yourself

[comfort zone]

" Ik ben Nathalie Capaldi, sinds 1995 de oprichtster van Beauty Center Capaldi. Van kinds af aan had ik al belangstelling voor natuurlijke schoonheid en hoe dit over te brengen naar mensen. Ik experimenteerde met schoonheidsproducten en make-up, zodra het kon richtte ik mijn eigen salon op. Ik probeer zoveel mogelijk opleidingen te volgen om de klanten met de nieuwste technieken bij te staan". Erkend lid van de Belgische Beauty Federatie.

 

Ik laat enkele klanten aan het woord :

"Nathalie is zeer begaan met haar klanten. Haar werk is haar passie. Ze staat je bij met raad en daad, neemt de tijd om samen te zoeken wat het beste is voor jou, op dat moment. Met zorg, humor en vakkennis wijdt ze je in, in de geheimen van haar producten. Nathalie is niet enkel begaan met haar cliënteel, ook elk ander levend wezen om haar heen behandelt ze met respect. Ze gebruikt enkel producten die niet getest zijn op dieren. Al de producten die je in haar salon terug vindt zijn van hoge kwaliteit, ecologisch en vegan. Ze gaat voluit voor duurzaamheid en kwaliteit in alle opzichten. Ze heeft het talent om die duurzaamheid ook te leggen in de contacten met haar cliënteel, eens je een klant bent blijf je een klant. Ze bezit de gave om het tempo van de klant aan te nemen en op het juiste moment, de juiste service en/of het juiste advies te bieden. Om die reden voel je jezelf steeds welkom, gezien en gewaardeerd. Met een warm gevoel stap je het salon buiten, hopend dat je snel terug kan keren om te genieten van de warme, liefdevolle, zorgende handen van Nathalie." Veerle B. 

"Ik leerde Beauty Center Capaldi kennen toen ik verzeild raakte in Kessel-lo. En zelfs nu ik al meer dan 10 jaar In Tessenderlo woon is Nathalie nog steeds mijn schoonheidsspecialiste die zorg draagt voor mijn gelaat, handen, voeten,... Ondanks de afstand rijd ik met plezier tot bij haar. Zij is een prachtige vriendin geworden, waar ik thuis kom. Een plek waar ik mezelf mag zijn en geniet van de rust die zij uitstraalt. Een moment bij haar is mijn ME MOMENT en pure verwennerij. Ze neemt ook altijd de tijd om te luisteren naar mijn verhaal. Door haar voortdurende opleidingen is ze perfect op de hoogte van nieuwe mogelijkheden, nieuwe producten,...maar nooit kreeg ik het gevoel dat ze me iets pushte waar ikzelf niet achterstond. Die houding zorgde ervoor dat ik haar meer en meer vertrouwde. Bij Nathalie voel ik mij in zorgzame handen. Mijn huid is blij met de manier waarop zij er zorg voor draagt. Comfort zone voelt heel zacht aan op mijn gelaat en doet ze opnieuw stralen. En voor de pedicure is zij de enige die met mijn voeten mag spelen :-) De dodentocht zorgde voor pijnlijke voeten en opnieuw was zij mijn heldin die ze weer omtoverde tot iets moois. Door mijn job in de verkoop zitten klanten vaak op mijn handen te kijken en ook hier zorgt Nathalie ervoor dat ze pico bello in orde zijn. Voor mij is een afspraak bij Beauty Center Capaldi kortom PUUR GENIETEN. Een aanrader!" Katrien F.