Divine

Trifractional RF (T-RF) energie vernieuwt de buitenste epidermale lagen. Deze minimaal invasieve technologie geeft pijnloze oppervlakkige micro-pulsen die het natuurlijke herstelmechanisme van de huid in werking zetten. Beschadigde cellen worden verwijderd en het lichaam produceert actief nieuwe en gezonde huid.

Tripolallar is een non-invasieve technologie waarbij gebruik gemaakt wordt van radiofrequentie energie om de dermis te verhitten waardoor de collageenvezels samentrekken. Dit geeft een direct huid verstrakkend effect. Tevens wordt de fibroblastenactiviteit verhoogd wat resulteert in een collageen regeneratie met langdurig resultaat (6 maanden).

Dynamic Muscle Activation energie stimuleert de SMAS lag, wat resulteert in een lifting en verstrakking van de gelaatsspieren. DMA verhoogt de lymfedrainage, bloedcirculatie en lymfecirculatie waarmee de huid meer zuurstof krijgt en afvalstoffen kan afvoeren. De SMAS (fibromusculaire) laag is de laag die bij een chirurgische facelift ingekort wordt waardoor de huid strakker zit. Door deze laag met DMA te stimuleren wordt deze laag verstrakt zonder chirurgische ingreep.