Individuele Infraroodsauna

In deze compacte infraroodsauna  lig je op een infraroodmat onder een infraroodtunnel. Zo kunnen de infraroodstralers je lichaam van alle kanten bereiken. Dankzij de  Solocarbon® Technology gebruiken we de gezonde, elektromagnetische lange infraroodgolven, die ook door het zonlicht geproduceerd worden. De op die manier verkregen warmte dringt direct in de cellen om deze van binnenuit te verwarmen. De warmte is zo diepgaand dat de bloedcirculatie sterk geactiveerd wordt.

De infraroodstralen zetten  de diepliggende water- en vetmolecules  in beweging waardoor vetcellen openbarsten, vrijkomen en je lichaam verlaten. Samen met het zweet worden ook gifstoffen, zoals zware metalen, verwijderd. Het is dus een gezonde sauna met een afslankingseffect als toemaatje.

Bovendien is het ook heel ontspannend voor je lichaam en geest. Doordat infraroodwarmte diep verwarmt (4 à 5 cm) is het weldadig bij spier- en gewrichtsklachten. Door deze weldadige warmte werkt het ook zeer ontspannen voor uw geest. Het toestel is uitermate aangewezen voor mensen met lage rugpijn, spierpijn, artritis, reuma en gewrichtspijnen, fybromyalgie en CVS (chronisch Vermoeidheidssyndroom).

 

www.ama-vita.com