Beautycenter Nathalie Capaldi in Kessel-Lo bestaat 20 jaar! Je geniet er van een uitgebreid en innovatief gamma schoonheidsbehandelingen. Van harte welkom!

Nieuw in het aanbod en uniek in Vlaams-Brabant is de Cryojett of ThermoCryoLipide behandeling. De cryo behandeling is een effectieve methode voor figuurcorrectie door middel van definitieve vetverwijdering. In slechts één behandeling kan je tot wel 8 cm omvang en 22% onderhuids vetweefsel verminderen! Gemiddeld zijn slechts 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat. Maak snel een afspraak!

Ook nieuw is de Meso Color Light Micro Needling. Micro needling is een methode die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling. Het lichaam reageert met de aanmaak van collageen en elastine met als resultaat een meer stevige en elastische huid.

En nog een andere nieuwkomer in het aanbod is de Sopolish protect & peel. Ontdek dit revolutionaire  semi-permanente peel-off systeem dat volledige nagelbescherming biedt! Het garandeert je prachtig gelakte nagels gedurende meer dan 14 dagen met volledige bescherming van je natuurlijke nagels.

 

Nieuw CryoJett

Een unieke methode om definitief lichaamsvet kwijt te raken op hardnekkige plaatsen van je lichaam. Lees meer